Velkommen til Kruttårnet 2017

Du har nå kommet inn på Kruttårnet, Harekas sin 0-3-års-avdeling. Er det noe du lurer på om oss, ønsker du en omvisning i barnehagen vår, og/eller ønsker du å søke barnehageplass, er det bare å kontakte oss for å avtale en tid vi kan vise deg/dere barnehagen vår! Telefonnummer: 975 88 769

Februar

Vi har kommet til februar, og månedens store høydepunkt på Kruttårnet og Harekas er karneval den 9.februar. Vi forbereder oss med temaer på hver avdeling, og det blir litt voksen-"konkurranse" å ha det finest og kulest. På liten avdeling har vi fokus på at det skal bli en trygg dag for de minste. Å kle seg ut og å se andre kle seg ut kan være skummelt for noen, så det blir litt mer show og teater på de store avdelingene, mens vi på Kruttårnet prøver å ha en trygg base. Vi skal ha tema jungel, men barna kan få kle seg ut som hva de vil, om de i det hele tatt vil kle seg ut :) 

Vi fortsetter å ha fokus på å være mye ute og å utnytte snø- og akeværet mens det er en mulighet. Noen barn vil være ute lenge, andre er fornøyd etter en halvtime. Vi har fokus på gode opplevelser, prøver å se hvert enkelt barn; Vi lar de som er mest glade i å være ute gå ut først så de får litt lenger utetid.

Vi kommer også til å ha fokus på smågrupper framover, blandt annet vil vi dele opp i spillgrupper der vi har kun to og tre barn per gruppe. Da føler vi at vi som voksne får god kontakt med barna og vi legger opp gruppen etter barnas utviklingsnivå og hva de interesser seg for.